Bener24fit

Mina SYNLIGA resultat

Igår staratde dagen på Vann Spa vi tog en Powerwalk & avslutade den med lite tabata och bjöd in andra hurtiga powerwalkare att träna med oss, vilket gjorde att vi skapade nya kunder som ville ha vår energi..så helt plötsligt blev det Herbalifejobb vid frukostbordet med behovsanalyser och kostscheman..

 

Sen tog vi oss till Spa avdelningen tidigt för att njuta av lungnet där i ångbastun & varma källorna innan Spa't invaderades av andra par :-) vi njöt verkligen & jag blev lite imponerad av min kropp när jag såg den i bikini måste jag erkänna..

Jag jobbar ju med min kost & träning varje dag men ibland känns det som om resultaten kommer över en natt..men nej då..det här är bilden som fick mig att förändra allt och satsa på en LÅNGSIKTIG plan med delmål att bli den bästa versionen av mig själv..Före bilden är tagen efter födseln av mitt tredje barn & datumet är exakt den 31e januari 2014..

Det har tagit mer än 90 dagar att få mina resultat , men det har varit 4 delmål på 90 dagar var och olika svårighetsgrader och mål på varje del..så Ni som vill förändra er en gång för alla, kontakata mig så sätter vi mål och delmål så Ni ser er utveckling..

Jag kommer sitta & jobba mycket från Arena Fitness med en av Borås bästa PT & Coach, Christoffer Björk så vill Ni bli coachade av oss så kom upp till mig på andra våningen & boka en kostnadsfri behovsanalys som vi följer upp så du kan se dina förbättrade träningsresultat..

Jag menar om JAG kan göra den här resan så tro mig så kan jag guida er genom er också...smsa mig på 0733777677 så bokar vi en tid online eller irl! 

 

Kramar från mig

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln