Bener24fit

24h med Fazli & spa

Gårdagen började med min vän Fazli i hans salong ( mer om den kan Ni läsa här)
för att fixa till håret lite..uppfrächning & en vårig look, vilket han som vanligt lyckades med. 
På kvällen möttes vi upp för att träna ihop på Arena Fitness & vi körde TRX & det känns i hela kroppen idag..

Imorse körde jag en timmes HIIT pass ( försöker samla ihop till 100 tränings pass på 90 dagar ) och det avslutades med en eftershake fika i Arena fitness härliga café, vilken härlig atmosfär det är där..love it! 
 

Sen tittade jag förbi Fazli igen för att göra min andra PRP behandling, som hjälper kroppen att på ett helt naturligt sätt och av kroppens egna material föryngra huden..och som Ni alla vet jag älskar att ta hand om min kropp..
Jag fick en kräm för att bedöva ansiktet innan man skulle få alla små sticks med plasma i huden :-) vill Ni veta mer om detta och boka nästa tid läkaren ( Legitimerad läkare) kommer till salongen för att göra detta så kontakta Fazli på 0737252595

Ovan har jag precis fått behandlingen och den avslutades med en fuktgivandemask så lysern var MAXIMUM!! 

Jag blev upphämtad av Marcus för lite egentid på spa, så vi åkte upp till Bohuslän och hamnade på VANN spa, 

Jag blev sååå avslappnad bara att komma innan för spa dörrarna så jag tog lite Herbalife örtdryck som bara den är väldigt upp PIGGANDE, så spetsade jag den med TVÅ brustabletter med LIFTOFF ( det är som att dricka 5 CELCIUS på en gång) ..var! 
Resultatet blev två hyper pigga Herbalifare på spa't som skrattade och hade sååååå mycket energi så jag tror vi kommer vara portade för evigt från alla Spa anläggningar i Sverige.. :-) 

Det blev mycket sköna behandlingar & in & ut i olika poler & bastun så till slut gick energin ur oss också..:-) 

Det blev en middag och jag tror vi gick i sömnen tillbaka till rummet :-) nu blir det frukost och lite behandlingar till..

Efter kl 14 sitter jag med mina kunder på Arena Fitness så kom förbi och teckna ditt avtal  & dagen kommer avslutas med ett monsterträningspass med Fazli & Anna hoppas jag..

Kramar från mig! 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln