Bener24fit

Din kropp...din hälsa.

Idag var det rygg & armar på träningsschemat..idag tränade jag ensam och det har sina fördelar då det blir som meditation för mig. 
Men jag älskar att träna med andra också vilket jag ska göra imorgon med min "vapendragare" Anna Nyberg som är en grym träningskompis :-) Love her! Även om Marcus alltid är där så är det säkrast att vi INTE tränar ihop men kul har vi ändå..
 

ag ser träning som ett måste , varje dag det kickar igång hela mitt system, och jag älskar att se träningsresultaten som börjar titta fram ..

Jag & Marcus är väldigt mycket "ihop" men vi har inte mycket tid "tilsammans" detta är veckans arbetsschema, allt grönt är Herbalife kunder & coachning , det lila färgade är tid med Marcus :-/ ( notera att träning inte är inbokat så det tar vi innan dagen ens börjar..) 
 

Summan av kardemumman är att du ska ta dig till Arena Fitness, testa någon av deras passutbud, dom fantastiska maskinerna eller någon av deras cardiomaskiner...du kommer älska träning efter det..

Kramar från mig

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln