Bener24fit

Din enda fiende..

Visste du att vi är våra egna största fienden, egentligen inte VI men våra tankar. Visste du att det finns ingen som dödar ens kreativitet eller livslust som dina egna negativa tankar & det värsta är om du börjar tycka synd om dig själv..OOOOOOOOOH my God då är det kört!! 

Senaste dagarna har jag suttit på Arena Fitness & coachat mina kunder i både kost & träningsresultat & det jag informerar dom om är att vi gör en "resa" ihop och hur lyckad den kommer bli beror helt på deras mindset...styrkan kommer från hjärnan, kärleken till en själv ( ja du måste älska dig själv först) kommer inifrån. 

 

Vill du ha min hjälp att coachas online så hör av dig till mig via sms 0733777677 eler via www.coachmeonline.se

På torsdag har vi ettinfomöte om 4 pass GRATIS träning med oss på Arena Fitness läs mer & anmäl dig här..glöm inte skriva mitt namn som er coach!

Just nu spenderas dagarna på Arena Fitness och jag tycker verkligen Ni ska komma förbi & säga Hej! Bilden är tagen från @annafredrikanyberg 's instagram. 
 

Önskarer alla en härlig dag..

Kramar
Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln