Bener24fit

Egentid..

I fredags hade jag planerat lite egentid med vänner från Göteborg, det blev hur mysigt som helst. 

Checkade in på Clarion Hotell Post och fick uppgraderat till en svit..omg! Jag äääääääälskar lyx!  Jag ville inte lämna sviten, men först i väntan på att tjejerna skulle dyka upp efter sina jobb så passade jag på med lite terapi..dvs shopping. 

Visst är det typiskt att när man vill shoppa så hittar man INGET! ja ja jag gick inte hemifrån tomhänt precis..men jag kunde hittat mer :-) 
 

Visst känner man ibland när man är på hotell att speglarna känns mer "snälla" så jag var tvungen att ta en selfie med mina nya träningsresultat..jag kan ju inte ge all cred till Arena Fitness nya trappmaskin som jag bara använt 2 ggr men..jag gillar det jag ser! Självklart måste jag boosta på med lite instagram filter då blir ju allt mkt roligare juh.. :-P 

På kvällen stannade vi på hotellets after work och kom inte så mycket längre då det var hur många som helst man kände där..och till min förvåning så lämnade jag mobilen på rummet så det blev inte så många bilder tagna där..men det tog jag igen på lördags morgon..
 

Eftersom allt jag behöver till frukost finns i min shake så blev det en kaffe, jag är nog den enda gästen dom gick plus på igår..:-) ( oj glömde att uppgraderingen på från rum till svit ) 

Därefter var det bara att  checka ut & hämta bilen för att köra hem till Borås i det vackra vårvädret..

Glöm inte följa mig på Instagram, delar med mig av massor av bus, kul & citat 

Ett tillfälligt fel har uppstått med Instagramflödet. Var vänlig försök igen senare.

Som Nimärker tar jag inte mig själv allt för seriöst..whats the point liksom, ingen annan gör det heller :-) 

Önskar er en fantastisk söndag 

Kram
Tania
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln