Bener24fit

Arena Fitness Maskot..

Igår var jag på Arena Fitness och pussade lite på deras fina maskot ( ja det är faktiskt inte jag som är deras maskot om Ni trot det :-P ) Herr Gorilla, som tidigare har bott i inredningsbutiken  Hjärterum 

Det kommer säkert bli många selfies i sociala medier med just denna gosiga figur  hans nya miljö är receptionen & Cafét på Arena Fitness

I den miljön hade jag gärna också bott :-) & kommer nästan göra det när jag jobbar och coachar mina kunder. Vi finnas där för Arena Fitness medlemar som vill ha hjälp med  kosten för viktminskning, träningsresultat eller bara mer energi..

All konsultation för medlemmarna är kostnadsfri..läs mer om mig HÄR

Var nu smarta & besök Arena fitness för att bli medlem till det förmånliga presale priset 299kr/mån läs mer på deras hemsida här

By the way vill Ni att jag visar er runt & informerar er mer om anläggningen så skicka mig ett sms så löser vi det på 0733 777677 annars så finns det personal på plats vardagar 16-20 för att hjälpa er! 

Hoppas Ni njöt av vårsolen igår..det gjorde jag med råge !
Puss på er!

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln