Bener24fit

Fullmåne & Sol!

Senaste tre nätterna har jag haft så svårt för att sova, inatt flyttade jag ut från sovrummet och lade mig framför brasan och Marcus tog den här bilden och retades med att jag inte bränner fett framför brasan om jag nu skulle tro det..:-) han är helt knas! 

På gymmet körde jag ändå ett grymt pass trots brist på sömn och måndagar är uppföljningsdagar och alla mina kunder har fått helt fantastiska resultat..sen var snyggingarna från gruppen State of Drama inne hos oss på City Wellness för att teckna sina medlemsavtal på Arena Fitness

 

Det blev en City Wellness lunch med många från teamet på Cafe Viskan & naturligtvis var det City Wellness tallrik som bestäldes..Ni måste testa den! 

Vi tog sedan en promenad till Arena Fitness i solen & varje dag blir lokalerna där fräckare och mer inbjudande...I love it! 

Hoppla där fanns det speglar , ja då måste man ju ta en grupie ;) ha ha ha 
 

När jag kom hem väntade ett litet paket från TRIANGL och den innehäll ännu en bikini till mig från Marcus som förbereeder mig inför semestern som Herbalife bjuder oss på , en lyxkryssning i adriatiska havet...

Nu blir det lite CoachMEonline arbete då vi uppdaterar sidan imorgon med nya coacher så kika gärna in och inspireras..

Kramar från mig

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln