Bener24fit

Flum på radio & 50 shades of TÖNT

Ja, precis i tisdags ringde radion och ville ha med mig en liten stund för att prata om Världsrekordet viska var delaktiga med att säötta i Guiness rekordbok läs mer om det här..

och som jag sa så är jag flummig och så här roligt hade jag LIVE med programledarna på Sveriges Radio igår ( min väninna Michela Castellari fotade :-) ) 

Direkt efter det vbar det Barnvagnsrace infoträff på City Wellness & det var fullt hus,,,så många härliga mammor & pappor..från kommande onsdag kör vi all träning utomhus och vi träffas utanför City Wellness kl 10 & kör ett pass tillsammans..

Sen var det dags att fixa till naglarna hos vackra Jeanette Lange på Helens Beautycenter ( Ni kan boka tid hos henne online via www.HBC.nu

Sen blev det lunch på Cafe Viskan och naturligtvis väljer jag våran City Wellness sallad, den måste Ni testa!! 

Ett träningspass var inplanerad efter det men jag fastnade i ett möte som bokstavligt gjorde mig FÖRBANNAD och jag har temprament- minst sagt så då var det lägligt att bara åka ifrån staden & göra något riktigt kul..vilket resulterade att vi hamnade på Kungsmässan i Kungsbacka där mina favoritbutiker finns..
 

Och där gick kortet varmt..jag har 2 alternativ ant går jag till en psykolog och skriker ut min frustration över andras idioti eller så tar jag samma summa pengar och SHOPPPPPPPPPAR! Så det blev nr två..:-) som vanligt! Bästa terapin..

Det bjöds på massor av bubbel, men eftersom jag kör min 90 dagars plan så drack jag vatten..

Sen blev det lite bio men dom hade gåvor till alla inbjudna kunder :-) 

Inte nog med det fick vi ännu mer gåvor..det var som på ett Herbalife event juh..

Efter filmen..som var så tråkig att jag satt och rensade mail & kontakter under tiden..jag vet att många gillar den men det måste vara en oskulds fantasier det där..att lite smisk på rumpan skulle göra henne så tokig..hmmm..för mig var det 50 shades of tönt , men jag vet att många älskar den så jag ska inte kommentera mer om det..tack och lov tog den slut efter 1,5h ..hela filmen är så ologisk. 

Idag är en ny dag & jag är fullbokad med härliga kunder, det kommer boosta min energi rejält! 

Kramar till er från mig..

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln