Bener24fit

Je m' en fou

Jag älskar shopping & kläder & har min egna stil..ibland super kvinnlig men jag har ju alltid varit en "pojkflicka" jag gillar det lite "chill" -style och igår fick jag hem min Tisha från Furia.se och måste berätta lite texten på den...Je m'en fou!

Idag ska jag dela med mig av en rolig händelse som utspelade sig för några år sedan på en gala för att samla in pengar till barnhem i Tahiti. 

Men först måste jag tillbaka till min barndom & berätta lite om just uttrycket "je m'en fou" när vi var små & mamma hade handlat kläder åt oss så skulle vi ta på oss allt & visa min pappa vad hon hade handlat ( och om han frågade vad det kostade ska vi säga att det var på REA faste det inte var det :-P känner någon igen sig? ) , min pappa sa glatt "je m'en fou" och log & klappade lite med händerna medans han sneglade över våra huvuden på TVn. 

Jag har alltid trott att Je m'en fou betyder, jätte fint, urläckert eller fantastiskt! För min pappa sa det på ett skojjigt sätt och jag upplevde att det betydde så...Men ack så fel jag hade och jag fick reda på det just på den exklusiva galan på Tahiti där jag var medbjuden av en date och vi satt runt stora runda bord med vita dukar och kristallkronor och fin exklusiv miljö, Ja Ni kan tänka er hur fint & exklusivt det var. OMG!!

Jag bar en vacker aftonklänning, håret var fixat på ett lyxigt ställe hela jag andades lyx tills jag öppnade min käft när dom kom till vårt bord & visade en stor tavla som mina bordsgäster tydligen skulle buda på & då säger jag som inte har sagt ett enda ord på franska ( På tahiti talar dom franska då det är en fd fransk koloni och faktiskt tillhör frankrike men skit i det..) då klappar jag så där fint som töntar gör på fina galor och säger Je m'en fou..Oh la la JE M'EN FOU!! 

Alla bara stirrade på mig?! Jag tyckte det var konstigt och klappade LÅNGSAMT och sa Je m'en fou...whats wrong with you all? 

Min date viskade...
-Vet Du vad JE M'en FOU betyder ordagrant? I dont give a shit! Ja det betyder så..
 

Asså jag har aldrig skämts så mycket..jo förresten jag har skämt ut mig nååågra gånger till men det där var en av dom värsta men även numera en av mina roligaste minnen! 
När jag kom hen frågade jag min pappa om han visste vad Je m'en fou betyder..
-ja absolut, det säger man när man inte bryr sig om något!
Nästa fråga var , varför han sa så till oss när vi visade honom vad mamma hade handlat ( och HON älskade att handla kläder åt oss & gärna så där gulligulligt så det plågade oss ta bära det..) då sa han att han var ärlig, han brydde sig inte och bara ville titta på fotbollen när han kom hem inte att vi skulle gå manekänger :-) 
Ja ja så det kan va..men iallafall igår bar jag en T-shirt där det stod just dom tre orden...Je m'en fou

Den & mycket annat från Happiness finns att köpa hos www.furia.se så mina härliga bloggläsare även om Ni tycker jem'en fou om mina härliga resultat så har jag häften in på mitt nyårslöfte fått helt fantastiska resultat..
Jag är nu inne på dag 47 av 90dagars challenge. 
45 av 100 träningspass är gjorda. 
Än så länge -5,7kg har försvunnit från min kropp..det går bra nu! vill man så kan man! 
 

Puss på er alla & hoppas vi syns på vår hälsokväll här på City Wellness kl 18.15 där jag &v många andra coacher delar med oss om våra resultat & hur vi berikar vår hälsosamma kost med Herbalife produkter..

Kram 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln