Bener24fit

Falling in love..

Ja, jag håller på att bli kär i min livsstil! Jag har så kul med mina kollegor & idag började dagen med en roadtrip till Göteborg..

Angelica som har köpt en ny lägenhet skulle välja kök och detaljer så jag & Anna var med, när inredaren bjöd oss på kakor gissa vilka som började plocka fram hela Herbalifes produktsortiment ha ha ha  ja inte hela men vi hade allt möjligt med oss...gissa om säljaren blev nyfiken på var vi fick vår energi ifrån....
H E R B A L I F E baby! 

Vi hann med lite shopping och sen åkte tillbaka hem, minst lika glada

Asså jag älskar mina kollegor, jag mår så bra runt dom, med dom med all energi vi ger varandra..City Wellness rock!! 

Vill Ni veta mer om Herbalife & City Wellness så är Ni välkomna på en Shake Party på Onsdag kl 18.15..där vi bjuder på smakprover , mingel & delar med oss av våra resultat av Herbalife produkter.

 

Kramar från mig

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln