Bener24fit

Man kan göra mycket med foten i högläge..

Igår var det en fartfylld dag, det är inte ofta jag är ledig en HEL dag men eftersom vi hade  ett 7 årskalas inplanerad för min son Isaac som fyllde år i fredags så var det en självklarhet. 
Trots en öm fot så lyckades jag börja dagen med en fika med min BFF Angie och hon tipsade om ett par nya byxor dom hade fått in på Hjärterum Garderob där hon jobbar så jag haltade in dit för att & hämta upp ett par nya byxor hos Ann-Louise på Hjärterum, dom finns i tre färger &  jag älskar den litre militär/baggy stilen som är lagom casual..

På leos lekland hade vi ett ordentligt killkalas för Isaac och hans 15 närmaste vänner och det var minst sagt en hög ljudnivå :-) men han var super lycklig..

Jag är så tacksam för den fantastiska servicen dom har på Leos Lekland och minst sagt tålamodet! Dagens hjälte är Janet Louis som var vår kalasvärdinna..

Resten av lördagen satt jag framför öppna spisen med foten i högläge och kurerade mig, idag blir det en tur ut på landet för att släppa ut barnen i det fria så dom kan leka av sig medans jag sitter framför en annan brasa med foten i högläge där :-) Life is good! 

Kramar från mig

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln