Bener24fit

Catwoman

Igår var en helt magisk dag, min sonm fyllde 7år, jag hade helt lyckade möten och jag räddade en tant från att göra sig ordentligt illa vilket resulterade med en kraftigt stukad fot som värkte som bara den! 

Det hela började med att jag gick ner för trappan bakom en gammal tant och såg att hon halkade och tippade fram med sin käpp och jag vet inte hur jag på något sätt drog tillbaka henne och samtidigt satte foten fel, jag såg till att allt var ok med henne och sen fortsatte jag hem. 

Jag hade ingen värk , kände ingenting och sen tog jag ett varmt bad..efter det så smög smärtan på sakta tills & Marcus bara gjorde narr av mig, han knöt min fot med mina träningstights och mesade sig :-) 

När jag smsade med en vän & berättade vad som hade hänt kallade den mig för Catwoman varav överskriften till blogginlägget :-) jag fick mig ett gott skratt fast värken var hemsk. Lite starka värktabletter senare domnade hela kroppen bort och nu idag känns det mycket bättre då min son har kalas på leos lekland och jag vill inte missa det ..

Men trots värken igår var jag glad att jag skadade mig istället för den gamla tanten..:-) 

Kramar från catwoman..

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln