Bener24fit

Värdet av min cochning

Jag har alltid min mobil påljudlöst och varje dag får jag minst 6mms från alla dom jag coachar och dom är mååååååånga :-) men jag älskar det! 
Jag älskar att lära dom allt om kosten och hur dom på enkla sätt ändrar om lite i sin kost för att resultatet av den förändringen dom vill göra ska synas. 
En jag har coachat online i 12veckor, är Jessie Lundahl
Igår avslutades etapp 1 och det var på 12veckor och här är resultaten..

Redan efter 4 veckors coachning av mig började Jessie coacha andra i sin omgivning & online..det har verkligen varit en ringar på vattnet effekt då dom ville ha hennes energi & resultat

Jessie & Karin startade en egen Weight Loss Challenge grupp i Vetlanda och det går hur bra som helst! Jag älskar det här jobbet och älskar att coacha folk till ett hälsosammare liv för det är inte alltid att dom vill gå ner i vikt..dom vill bara få mer energi..
Detta är resultaen av en ny version av Jessie och hennes egna ord till er läsare när jag bad henne om lite input för det här blogginlägget..

"Jag trodde att det jag behövde mest var att gå ner i vikt, jag hade fel, jag led av energibrist, och jag hade ingen aning om att man kunde motverka energibristen så här lätt. Förut hade jag ingen ork över, när jag hade arbetat och nattat barnen var jag även själv redo för sängen.Jag är så mycket piggare nu, har fått fler vakentimmar per dygn. Det har ökat min livskvalitet avsevärt! Det har gett mig allra mest. Samtidigt har jag gått ner massor i vikt, och det är helt fantastiskt! Tack Herbalife och Tania! ❤️ " Jessie Lundahl

Vill du bli coachad av Jessie eller någon av oss andra City Wellness'are anmäl dig till vår Online Weight Loss Challenge, så kan du sitta var du vill i hela världen och lära dig mer om kost och näring i din vardag läs mer HÄR

Kramar från mig! 
Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln