Bener24fit

Nu blir det bröllop!

Igår var det en hel ledig lördag, ledig & ledig..jag jobbar ju alltid så först coachade jag färdigt mina CoachMEonline kunder på morgonen, jag är själv på dag 37 av 90 medans mina kunder är allt från dag 7-35 av deras 90 dagars plan. Vi har så härlig sammanhållning och jag älskar att man får komma dom så nära..besök CoachMEonline.se
Efter det var det ett pass på gymmet som avslutades på Helens Beauty Center med LPG

När jag var på LPG så ringde ett blomsterbud & jag hade tydligen en stor bukett med rosor til mig & dessa var inte av Marcus.. :-P jag fick ju mina av honom redan igår! 
 

Med den texten på kortet så fick jag en ordentlig BOOST! :-) Tack!! Alltid kul att bli uppvaktad..extra mycket! 

Sen blev det lunch på stan med Marcus, Christ & Marcus Santana på Cafe Viskan, missa inte deras fräscha brunch som dom har idag!  Annars får Ni lova mig testa succeén..City Wellness Tallrik! 

Det blev lite shopping efter det och känner man många i stan blir det att man fastnar extra mycket i vissa butiker :-) 

När jag satt hon min vän Fazli för att göra en PRP behandling (kommer skriva mer om det i ett annat inlägg)  kom min väninna Angelica in med blommor..det blev mycket blommor för min del igår! Vilken UNDERBAR känsla.

Min syster hade ordnat en alla hjärtansdag middag för släkten så vi var där & fick då även våra inbjudningskort till hennes bröllop i Juli..se så vackra.

För mig & Marcus är uppgiften att vara toastmasters :-) samt att jag håller på för fullt med att göra iordning THE WEDDINGDRESS åt Mihelle...

Längtar till Juli och ett riktigt vackert sommarbröllop..

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln