Bener24fit

Healthy Active Herbalifestyle

Asså jag förstår inte hur ett företag kan skapa så mycket magi, atmosfären runt andra Herbalifeare går inte att beskrtiva och vi blir sååååååå BORTSKÄMDA! 
Dagarna är fulla med högklassig utbildning, aktiviteter från morgon till kväll och i dag ska jag låta bilderna visa hur mina senaste 24h har sett ut..
Gårdagen började med en 24FITCAMP på stranden kl 07.00 ( Fast City Wellness Powerwalk började 06.00 så vi var uppvärmda & klara..

Sen var det utbildning på arenan och vid 16 tiden fick vi gå tillbaka till hotellet & byta om för att åka upp till bergen för teambuilding & grill..
Jag måste säga att min senaste challenge har gjort mig helt besatt av mina resultat..se här?! Jag kan inte fatta hur min kropp reagerar på min senaste challenge..( här är bilden från Instagram..#taniamarkarian följ mig där

Jeepar hämtade upp oss för att ta oss på en skakig väg upp till bergen

Väl framme delades vi in i olika team och fick tävla i olika äventyrsgrenar & vi hade så kul! 

Efteråt var det grill & prisutdelning och morgonen idag började med ännu en powerwalk..

Utbildning i världsklass och på lunchpausen tränade jag armar & HIIT på gymmet ( båda bi8lderna är från mitt instagramkonto där Ni kan följa mig #taniamarkarian mot miott mål att köra 100träningspass på 90 dagar..

Lite dusch på det & hipps vipps är jag människa igen och del 2 på utbildningen fortsatte..

Summan av kardemumman så lever vi verkligen Healty Active Herbalifestyle!

Kramar från mig 
Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln