Bener24fit

Leadership utbildning

Igår var det då dags att ta sig ner till Gran Canaria på Herbalifes specialutbildning , man måste kvalificera sig hit och vi är hela 6 st och vi har så roligt ihop, jag önskade hela vårt team hade kvalificerat sig och snart så..är vi ännu fler! 

När vi ländade i ca 20 graders värme var kroppen avslappnad,, vi kom till hotellet och checkade in..hotellet bjöd oss alla Herbalife-are på ett glas iskall bubbel, men för Tania fick det bli iskallt vatten :-) ja pga av min strikta challenge och inte en enda droppe alkohol ingår i den. 
Här ser Ni bilden jag instagramade ( taniamarkarian) 

Sen gick vi till arenan för att checka in oss för utbildningen & registrera oss, ingen missar att Herbalife är i Gran Canari

Det här är min utskikt från vårt rum..se så fint det gröna passar på min handled..

Sen blev det champange mottagande med alla andra från scandinavien och det var supertrevligt!

Vi åkte hemifrån tidigt så det blev en tidig kväll för oss också, men om 5 minuter ska vi ut på powerwalk följt av en fitcamp och sen utbildning! 
 

VARMA kramar från mig

Tania 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln