Bener24fit

Gran Canaria here we come..

Herbalife, åh Herbalife var ska jag börja med att berätta om det här helt magiska företaget?! 
Det händer alltid något som gör att man får nypa sig i armen för att vi jobbar och når våra mål så blir vi otroligt bortskämda!

Förra året hade jag & Marcus kvalificerat oss till en ledarskapsutbildning, men den pågick samtidigt som Adelle var planerad att födas så vi missade den.. och det tyckte jag var så tråkigt för att det är verkligen en LEDARSKAPSutbildning som man får först när man når det presigefyllda ACTIVE WORLD TEAM (en nivå man måste kvalificera sig till på nytt varje år & det betyder att man har en fungerande business), I år kvalificerade sig hela SEX personer från City Wellness!! Fattar Ni vilket flow vi har?! Detta är magiskt!

Vill du vara med i vårt framgångsrika team så maila oss HÄR

Vi reser dit redan imorgon & då passade jag på att gå till fina Jeanette Lange för att få mina naglar lite Gran Canaria inspirrerade, jag kände att jag behöver FÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRG! Och jag har länge lovat mina barn att göra dom i deras favoritfärger Blått & Grönt så resultatet blev såååå fint..titta! 

Sen var jag på Chic Lady och fixade till mina fransar så nu är jag redo för en helt fantastisk resa...man måste ju vara fin..:-) 

Idag väntar en förmiddag med mina kunder i Göteborg 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln