Bener24fit

Nu eller aldrig mer

Nu när jag tränar så mycket så kände jag att ett pass Ashtanga yoga inte skulle vara helt fel så jag & Marcus anmälde oss till en kurs på Usyoga
 

Jag har hört så mycket om att alla älskar yoga men har själv inte fastnat för det, så nu kände jag att jag vill testa en ordentlig nybörjarkurs och passar inte det mig & hittar jag inte "gnistan" så ska jag aldrig mer testa yoga.

Igår var det första kurstillfället och både jag & Marcus var på plats, att ta med Marcus innebär alltid en risk :-) för jag vet att på något sätt så kommer han få mig att skratta så där pinsamt härligt! 

Ägarinnan Ulrica berättade lite om Ashtanga yogan och vår kursledare Johanna informerade oss väl innan vi började testa på olika enkla grund positioner. 

Och det var så skönt, 1,5 timma bara rann iväg och fast vi var över 20st i salen så såg jag ingen annan..jaggick verkligen in i mig själv! Jag hittade det "sköna" med yogan..vet inte om det där med att jag har varit "mobillös" en hel veca redan hade fått mig avslappnad men jag koncentrerade mig verkligen på andningen och varje muskel vi sträkte ut..

I slutet var det 5 minuters avslappning och där under ca 3e minuten kom det..Marcus började snarka!! Han som ALDRIG snarkar..och jag bröt ihop, Ni vet när man håller inne skrattet men istället skakar :-) så var det! 

Det var ju ett tecken på att han verkligen slappnade av och med det härliga skrattet och känslan i kroppen avrundade vi söndagen på bästa sätt. 

Tidigare på dagen var det familjekalas för vår dotter Adelle som fyllde ett år..

Hon njöt verkligen av tårtan kan man lungt säga..

Tack alla för era fina gratulationer och alla fina gåvor hon fick igår!! 

Kärlek

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln