Bener24fit

Vad betyder Barnvagnsrace´t för mig? 

När jag fick mitt tredje barn Adelle den 29e Januari 2014 var jag redan taggad att få tillbaka min kropp som den var innan graviditeten..jag hade kämpat sååååå hårt för den men men allt det en graviditet för med sig i formen spelar ingen roll när man har sin baby i famnen. 

Anyway, jag tog en bild dagen jag kom hem från BB så här såg jag ut då..och nu ett år senare har jag fått bättre träningsresultat än någonsin(..och jag har fortfarande ett superduper mål i sikte) 

Jag jobbar med att coacha nyblivna mammor med att äta rätt, att man sen rör på sig gör ju att resultaten blir mer fantastiska. Man ska inte som nybliven förälder direkt börja springa och göra tunga lyft och hopp etc..utan man ska ta det försiktigt och känna efter. 
I Februari 2014 startade jag igång mitt Barnvagnsrace & målet var att jag skulle promenera i rask takt med andra nybliva mammor (eftersom ingen i minvänskapskrets hade någon ny baby så jag kände mig ganska ensam) jag bloggade om det och hade ett info möte om hur jag hade tänkt att konceptet skulle vara och att jag skulle coacha dom enligt mitt "gå ner mina mamma kilo" schema...

Här nedan är några av resultaten på deltagare som varit med i Barnvagnsrace´t och förändrat sin kost & fått mer energi för träning..

Först börjar vi med Ida Gustavsson
"Jag började i slutet av september!
Och den onsdagen har vart bästa dagen på hela veckan.
Att få komma igång med träningen igen efter förlossningen va så roligt, och samtidigt få träffa andra mammor som nu blivit vänner!
Och att det dessutom är gratis, det kan ju inte bli bättre när man lever på mammapeng!
Den gemenskapen och energin är helt fantastisk

Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.

Veronica Svensson
"Började barnvagnsrace i september förra året. Då var min son 9 månader. Kände mig ofta trött och seg. När jag vaknade på morgonen var alltid min första tanke, "När kan jag få lov att gå och lägga mig igen?" Jag kände mig behindrad att kunna röra mig på grund av min egen kroppsstorlek.
Nu mår jag jättebra! Jag är pigg när jag vaknar på morgonen, har energi som räcker hela dagen. Jag väger numera mindre än jag gjorde när jag blev gravid och har totalt under min viktresa tappat över 1 meter i omkrets. Det är så mycket roligare och jag har så mycket mer ork att kunna leka med min son!"

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln