Bener24fit

Vad betyder Barnvagnsrace´t för mig? 

När jag fick mitt tredje barn Adelle den 29e Januari 2014 var jag redan taggad att få tillbaka min kropp som den var innan graviditeten..jag hade kämpat sååååå hårt för den men men allt det en graviditet för med sig i formen spelar ingen roll när man har sin baby i famnen. 

Anyway, jag tog en bild dagen jag kom hem från BB så här såg jag ut då..och nu ett år senare har jag fått bättre träningsresultat än någonsin(..och jag har fortfarande ett superduper mål i sikte) 

Jag jobbar med att coacha nyblivna mammor med att äta rätt, att man sen rör på sig gör ju att resultaten blir mer fantastiska. Man ska inte som nybliven förälder direkt börja springa och göra tunga lyft och hopp etc..utan man ska ta det försiktigt och känna efter. 
I Februari 2014 startade jag igång mitt Barnvagnsrace & målet var att jag skulle promenera i rask takt med andra nybliva mammor (eftersom ingen i minvänskapskrets hade någon ny baby så jag kände mig ganska ensam) jag bloggade om det och hade ett info möte om hur jag hade tänkt att konceptet skulle vara och att jag skulle coacha dom enligt mitt "gå ner mina mamma kilo" schema...

Här nedan är några av resultaten på deltagare som varit med i Barnvagnsrace´t och förändrat sin kost & fått mer energi för träning..

Först börjar vi med Ida Gustavsson

"Jag började i slutet av september!
Och den onsdagen har vart bästa dagen på hela veckan.
Att få komma igång med träningen igen efter förlossningen va så roligt, och samtidigt få träffa andra mammor som nu blivit vänner!
Och att det dessutom är gratis, det kan ju inte bli bättre när man lever på mammapeng!
Den gemenskapen och energin är helt fantastisk"

Veronica Svensson

"Började barnvagnsrace i september förra året. Då var min son 9 månader. Kände mig ofta trött och seg. När jag vaknade på morgonen var alltid min första tanke, "När kan jag få lov att gå och lägga mig igen?" Jag kände mig behindrad att kunna röra mig på grund av min egen kroppsstorlek.
Nu mår jag jättebra! Jag är pigg när jag vaknar på morgonen, har energi som räcker hela dagen. Jag väger numera mindre än jag gjorde när jag blev gravid och har totalt under min viktresa tappat över 1 meter i omkrets. Det är så mycket roligare och jag har så mycket mer ork att kunna leka med min son!"

Veronica fick även med sin sambo
Tony Källander som samtidigt gick City Wellness Weight Loss Challenge 

"Första gången jag var med i barnvagnsracet var i september tillsammans med min sambo. Då orkade jag knappt ta mig till träningen. Det lockade liksom inte. Jag var trött mest hela dagarna, ingen energi. Det var mer regel än undantag att somna i soffan varje kväll. Och jag hade nog fukt i garderoben då kläderna bara krympte. Numera mår jag bättre än nånsin. Pigg varje morgon, jag somnar inte i soffan på kvällarna. Min kost har förbättrats enormt! Och kläderna passar mycket bättre, vissa plagg är till och med för stora. Nu är det kul att ta sig till träning, det är såpass roligt att jag håller i egna pass.
 

Vi har även Julia Larsson som startade sin egen Barnvagnsrace i Falkenberg
 
"Jag tycker barnvagnsracet är grymt kul. Jag får sjukt bra träning och har möjlighet att ta med mitt barn vilket jag inte kan göra till gymmet. Jag får träffa andra mammor och träna tillsammans med dem och prata om allt som hör föräldralivet till. Det är så spännande att få se hur alla utvecklas med tidens gång och får grymma resultat.
Jag rekommenderar alla att gå barnvagnsrace för vi tror på träning med resultat och vi har väldigt roligt tillsammans när vi tränar.
Vill du bli starkare, må bättre, bli hälsosam och ha grymt kul så är Citywellness Barnvagnsrace definitivt något för dig."

En deltagre sombörjade i december är Djenada Placo

"De gångerna jag varit med har det varit väldigt positivt, ett bra gäng med mycket gemenskap, glädje, stöd och även blir man pushad. Sedan är det så härligt med variation av träning. Det är ett plus i kanten. Varför jag rekommenderar andra mammor är för att det är en bra start med att lyckas och ha roligt!"

Elin Hultman har helt fantastiska resultat..

"Jag började barnvagnsracet i augusti 2014. Jag tycket att barnvagnsracet är ett jätte bra sätt att komma ut och träffa andra mammor och pappor och samtidigt träna och ha otroligt roligt tillsammans med sitt eller sina barn"
 

Louise Bertilsson har också helt magiska resultat & hon hakade även på City Wellness Weight Loss challenge samtidigt & fick dom här resultaten 

"​Efter att min dotter Vanja kommit och allting hade lagt sig började jag längta tillbaka till träningen. Men att gå till ett gym var inget jag kunde göra med Vanja och när sambon kom hem på eftermiddagarna var det för mycket att göra. När jag blev inbjuden till barnvagnsrace vad jag så glad över att detta var något jag kunde göra med mitt barn och samtidigt träna och hitta nya vänner. Glädjen på passen är otrolig och känslan av att alla där vet hur man har det med barn och allt vad det kan innebära är lugnande. Man slipper de trötta blickarna från andra vuxna när ens barn inte sköter sig exemplariskt, för de vet, vi är alla i samma sits men kämpar och sliter på passen tillsammans ändå! Träningen har jag hittat tillbaka till och kroppen har på grund av det till och med blivit bättre än den var innan! Livet med barn hemma blir lättare när man själv mår bättre. Allt handlar om att investera lite i sig själv. Då kan man ge mer till andra!"

Imorgon måndag är det ett infomöte om Barnvagnsrace och redan på Onsdag kör vi första träningspasset & numera ska vi köra utomhus. 

Gå in på länken HÄR & anmäl dig eller fyll i formuläret nedan så kontaktar en Barnvagnsrace coach dig..all träning med oss är gratis! 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln