Bener24fit

24 pass på 22 dagar

Jag har en liten challenge med mig själv 100 träningspass på 90 dagar. Hitills har jag kommit 22 dagar och 24 träningspass. 

Jag är otroligt noga med kosten, inget halvfabrikat, inga konstigeter, inget socker & ingen alkohol! 

Jag så strikt & jag vill testa mina gränser lite med produkterna & träningsresultat, när jag sedan coachar mina kunder vill jag veta hur dom känner , hur dom mår & vilka svårigheter man möter under en diet. För det är just det jag gör är en 90 dagars diet en resa mot bättre träningsresultat. 
 

Jag har redan märkt av stora förändringae på min kropp och är nöjd med hur min kropp reagerar på strikt kost, strikt träning och strikt SÖMN! 
Vår nya kosttillskott H24 Restore som boostar återhämingen & sömnen...

Att jag sen förra fredagen har varit UTAN mobil , kan Ni tänka er - mig utan mobiltelefon?! japp & det har varit såååå skönt! 

Jag har varit på gymmet utan mobil och sprungit utan musik, inga selfies ( bilderna ovan är från förra veckan) eller annat kul utan 100% fokus på allt jag gjort och resultatet har ej väntat! Jag är lugnare får såååå mycket mer gjort och mår bra! Så det var välbehövligt att vara mobilfri..

Så Ni som har ringt och ej fått tag på mig, maila istället eller hör av er via fb.


Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln