Bener24fit

Adellesson 1år! 

Tiden går fort när man har roligt, men hur fort kan det gå? Idag för ett år sedan föddes mitt tredje barn ( min & Marcus första barn) ja jag har barn med många män men det får bli ett annat blogginlägg ( & btw det rekomenderas!!)  :-P 

Ett år av lyckam ett år av skratt & ett år fyllt med kärlek!! Hon heter Adelle Donata Beatrice men smeknamnet har blivit Adellesson!

Hon är så snäll men otroligt busig med glimten i ögat :-) skrattar alltid & är en riktig glädjespridare...

Jag är så tacksam att jag har blivit välsignad med detta mirakel, med risk för att jag låter för "halleluja"-aktig så är detta helt obeskrivligt, jag har så mycket kärlek men även så mycket rädsla samtidigt men det är väl känslan av att vara en mamma.

Så min älskade lilla tös, ett stort grattis på din dag från oss alla! 
Jag ber till alla makter att ständigt vaka över dig & dina syskon..

Älskar dig, 

Mamma

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln