Bener24fit

Kick Off 2015 för mig & dig! 

Jag mpåste först säga att jag är så tacksam för att jag har sååå fina människor i mitt liv, asså på vägen in till Stockholm igår med mina kollegor, Christin Santana, Kicki Loch & Anna Nyberg & naturligtvis min blivande man Marcus Benér så hade jag ett lyckorus som ej går att beskriva..ni vet ett sånt där rus när man känner att F*n vilka härliga människor jag har i miktt liv! Och jag hade alödrig byggt den här relationen om vi ej hade träffats via någon av våra aktiviteter med City wellness, förutm Christin som har funnits i mitt liv sen läääänge! Så Herbalife har tillfört såååå mycket till mitt liv. 

Nu är Vi i Stockholm för en helg full med nyttig utbildning och vi är mååååååånga från City Wellness som är samlade här, efter en heldag på stan med shopping..bla till mig & mina flickor. Hittade dom här skorna på Footlocker som jag nu har beställt hem då jag, Ella & Adelle ska ha likadana skor :-) Detta blir tredje paret Nike Air Max jag köper under mitt köpstop Marcus har utmanat mig att följa ..som jag med andra ord ej kan hålla mig till. 
 

Något annat som jag kan följa är utmaningar som har med hälsan att göra & igår släppte jag 10 platser till min CoachMEonline utmaning fötr ju fler vi är desto roligare blev det..dom platserna försvann snabbt och jag fick några arga mail om att "vissa jobbar & ser inte allt på facebook" och hann ej anmäla sig så jag är snäll & släpper tio platser till!!! 

Idag släpper jag 10st platser till min COACH ME ONLINE Beach 2015 CHALLENGE! 

Jag kommer coacha 10st super taggade kvinnor/män som vill göra en förändring & SE en förändring lagom till Sommaren 2015

Detta ingår: 
4veckors coachning 
Personlig måltidsplan
Träningstips
Online Coachning

Jag vill att endast motiverade personer för en förändring som kräver disciplin hör av sig, detta är ingen "Quick fix" och vi kör 4 veckor i taget med utvärdering & progressions samtal för att följa din utveckling mot en hälsosam livsstil. 

Vill du ha MIG som coach? Besök www.coachMEonline.se & klicka vidare till mig..

Vi bodde på fina hotellet Radisson Blue Strand & fick ett vackert uppgraderat rum som var välbehövligt då vi var såååå trötta

Idag ska jag berätta lite på scen om hur vi har lyckats med Herbalife och jag försökte öva lite med Marcus men han satt och drev med mig hela tiden så det resuterade bara i skrattattacker..

Som vanligt får jag Free styla istället för då blir det mer JAG :-) 

Nu ska jag hoppa in i duschen..det väntar en helt magisk dag med alla mina Herbalife kollegor! Yeeey!!! 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln