Bener24fit

Stresshormonet

Har du  ofta tid för någon annan än dig själv, din familj & ditt jobb? 
Hur ofta ringer du en vän / Kollega och frågar hur dom mår? På riktigt HUR dom mår? Om dom vill prata och ventillera lite..
Självklart är jag ingen hobby psykolog eller therapeut men att bara ta sig tid ibland sitta med en person & lyssssssssssna. 
Det gör jag flera gånger per dag..jag lyssssssnar, alla mina kunder online eller IRL när viträffas 'är det oftast för att prata om hur allt är...kosten är mycket men att hitta ett lugn & ro  i kroppen är ännu viktigare. 
 

Många tror att ifall dom äter nyttigt och tränar som fanatiker så mår dom bättre? Absolut inte!! När du stressar producerar din kropp mer av stresshormonet KORTISOL och det spelar då ingen roll vad du än gör om du inte "STANNAR UPP" tar det lugnt så får du inga resultat...

Sömnen, sömnen är minst lika viktig som kosten, du måste sova och sova tungt för det är först då kroppen repareras & bygger upp sig själv..

Alla som känner mig vet att jag är okontaktbar efter 21.00 för då sover jag, men jag vaknar redan runt 04.30 pigg som en mört! Och allt detta hände INTE över en natt, utan jag har tränat mig själv på att TA DET LUNGT! 

Så om du vill ha hjälp med just detta, som kallas för ett hälsosammare liv & jag gör detta inte för några magrutor eller en finare kropp eller för att få på mig ngn klänning till sommaren..jag gör det för att få ett LÄNGRE liv med mina barn..och för att inspirrera dom hur dom ska leva, ta kontakt med mig och fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig med en frågeställnings formulär för att se vart det brister i din vardag för att nå dina hälsoresultat du har satt upp för 2015 
 

Den här veckan är kort i Borås men ändå full med roligheter & på onsdag har vi en hälsoträff på City Wellness vill du vara med så kontakta din City Wellness coach, har du ingen så maila oss så kopplar vi ihop dig med en..

Vi har ett begränsat antal platser & det är för att det ska bli en mysig tillställning med fika & annat gott, så vi vill vara förberedda med hur många som kommer :-) 

Välkomna!! 

Kramar från mig

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln