Bener24fit

LPG på Helens Beauty Center

I förra veckan testade jag en LPG behandling på Helens Beauty Center , har en kund som rekomenderade mig det då hon i kombination med våra cellulit paket fick helt OTROLIGA resultat, och jag var tvungen att testa!! 
 

Vad är då LPG? 

Endermologie® behandlingen stimuleras och skulpterar din kropp på ett mycket effektivt sätt och ger synliga resultat såsom smidigare och slätare hud med förbättrad struktur, ökad blodcirkulation och syretillförseln förbättras till kroppens celler.
Läs mer HÄR

Jag kände vilken påverkan det gjorde på min kropp efter en behhandling och har Nu investerat i 14 behandlingar som jag kombinerar med Cell-u-loss tabletter från Herbalife & även scrubb & Kräm som verkligen hjälper huden att dra ihop sig så att den ser sådär extra frisk ut med en härlig lyster..

Jag har tagit en före bild & kommer lägga ut en efter bild när behnadligen är klar..

Vill Ni ha prover på Herbalifes Cellulit paket så skicka mig en kommentar med kontakt uppgifter på info@citywellness.se 

Om du vill komplettera ngt till just din hud & kropp så rekomenderar jag verkligen att du går på en konsultation hos Helens Beauty Center och det kan Ni boka om Ni ringer Tel: 033-121242

Jag längtar till min tredje behandling imorgon efter mitt träningspass...är helt HOOKED på känslan under & efter behandlingen..

Kramar från mig! 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln