Bener24fit

Barnvagnsrace förhandstestar Arena Fitness

City Wellness är en av Arena Fitness samarbetspartner & vi kommer ha kontor i deras lokaler så idag fick vi på Barnvagsracet äran att förhandstesta Arena Fitness blivande pass sal för att dom skulle testa av ljudet i golvet ner mot grannarna. 
Så här bra har vi det på Barnvagnsracet som Ni ser i videon nedan..

Vill du också vara med på City Wellness Barnvagnsrace så gå in på länken HÄR
Tack alla mammor & Pappor som var med idag..

Imorgon är det sista dagen för Arena Fitness Pre Sale med det här erbjudandet som Ni hittar på deras hemsida www.arenafitness.se som deras samarbetspartner har Ni möjligheten att komma in till oss på City Wellness, skolgatan 27 för att skriva på ditt exemplar! 


Hoppas vi ses 

Kram

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln