Bener24fit

Mamma kilon..

Idag, som alla måndagar började jag dagen med POWERWALK kl 06.00 , när jag kom ut så var det vitt,,igen! Inte ett steg hade tagits i snön och jag fick ett litet ryck & skrev detta så även änglarna skulle se hur mycket jag älskar mitt jobb på City Wellness

Sen kom jag hem lagom till frukostshaken och sen var det att ta barnen till skolan & sen direkt till gymmet för att köra ett benpass & idag avslutade jag det med ett ordentligt HIIT pass på 20 minuter, det är ett mirakel att jag tog mig hem till fots. 

Den 29e januari har det gått exakt ett år sedan jag fick mitt tredje barn, min söta lilla Adelle. Här ser Ni mig i vecka 36

Jag har sedan jag fått henne tagit ( minst) ett foto i veckan för att själv SE att det händer något & det ska bli så kul att se före & efter bilden på exakt ett år..Så här ser det ut idag ;)  
 

Så Ni ser att man kan inte få tillbaka sin kropp efter en graviditet med en "quick fix" det tar tid men resultatet blir varaktigt och du bränner fett & inte muskler..
Samtidigt ska du ha kul & massor av energi!

Är du nybliven mamma eller bara vill gå ner i vikt, så kontakta mig så kommer jag coacha dig online, mer info HÄR
 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln