Bener24fit

Min första tatuering..

I fredags skulle jag ta en kaffe med min bästa vän Fazli på hans salong Fazli.se hans väninna som är på en tour i Europa där hon gör det hon är bäst på nämligen tatuera #D ögonbryn, så man slipper sminka sina & färga dom som man gör..ja Ni tjejer vet vad jag pratar om :-P 
 

Alla som känner mig vet att jag är så skraj för nålar så fast jag velat tatuera mig innan så har jag inte vågat, men så hände något igår när Fazli frågade mig om vi båda skulle göra det också..tatuera ögonbrynen.
Och jag svarade - Ja varför inte!  
Så fort jag sa det gick det en kall rysning genom min kropp..va f*n har jag gjort! Och jag är en person som inte kan ta tillbaka något när det är en utmaning så det var bara att köra på, tänk att min första tatuering skulle vara i ansiktet & tänk om det skulle ha blivit fel!! 
Resultatet blev fantastiskt, jag är så nöjd! 

Det blev så naturligt, jag älskar det ordet naturligt :-) tänk om vi skulle vara "naturliga" då skulle jag personligen sett ut som 7 svåra år :-) 
Anyway, passande hade vi en utbildning i Göteborg med teamet & min BFF Elin Vesterskov som är en kiropraktor & Herbalife Coach skulle berätta sin Story med sin business och hur hon kombinerar den med sin aktiva livsstil. 

Hon och jag har verkligen den bästa relationen som finns och det visar att även om vi inte jobbar i samma team så kan vi samarbeta och dela med oss av våra tips , toppar & dalar..när det skiter sig så står jag bakom henne och hjälper henne upp & hon gör det samma ! Love you girl! 

Jag & Marcus har nu en sommar utmaning, som är delad i 90 dagar utmaningar där vi äter STRIKT, inget sött & inget artificellt, halvfabrikat eller alkohol. Våra matscheman är olika för vi har olika muskelmassan och olika mål..Marcus lunch består av en skräddarsydd proteinshake från Herbalife plus en måltid medans min lunch består av en Herbalife shake.

Emma Andersson från City Wellness team hade hand om SKIN ( Herbalifes hudvårdspass) 

Jag har även fått med mig världens härligaste tjej Pia Luokkanen som har fått så mycket energi och jag känner igen mig så mycket i den tjejen..det är verkligen en nyfunnen vän for life!! Känner Ni henne så ta kontakt med henne direkt för bästa coachingen! 

Nöjd med en fantastisk dag är jag så tacksam för alla härliga människor jag har runt mig dagligen!! 

 

På tisdag startar vi vår nästa Weight Loss Challenge & jag kommer skriva mer om det ikväll, sjukt många möten inbokade idag..ja fast det är söndag! Älskar mitt jobb! 

Kramar från mig! 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln