Bener24fit

Hur startar du din dag? 

Jag går upp väldigt tidigt (04.30) och tar det lite lungt, läser & mediterar på mitt vis, runt 06.00 tar jag en Powerwalk med några vänner & 3 ggr i veckan med Powewalks gänget läs mer HÄR

När jag kommer hem slukar jag upp min frukostshake...mums! Den shaken innehåller alla essensiella näringsämnena ( livsviktiga näringsämnen som kroppen själv inte kan tillverka utan måste få i sig via kosten) vill du veta mer kontakta mig via www.coachMEonline.se

Igår träffade jag min väninna Michela på favoritstället Café Viskan & tog igen av det vi har missat i våra händelserika liv. Jag berättar om hur många shakes jag har druckit ( ja mitt liv är inte sexigare än så) :-)& hon berättar hur många sexiga BH'n hon har sålt, Ni har väl inte missat dom på webshoppen Furia.se? Jag fick vara lite modell med min snygga HAPPINESS hoodie jag hade köpt där, älskar verkligen det märket! 
Läs Micaelas blogg här

Igår passade jag på att fixa mina naglar hos finaste Jeanette Lange och jag ville göra det lite personligt så dom blev så fina..

Vill Ni boka tid hos bästa Jeanette så gör det via sms på 0705-334121...idag har jag tatuerat mig..det var inte planerat så det blev en impuls grej så jag visar mer om det imorgon! 

Missa inte det! 

Kramar från mig

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln