Bener24fit

Hej 2015

Igår kväll var magisk, Daniel Bneér är enmästerkock och han skapade verkligen en magisk nyårssupé, en trerätters som startade med en kräftsoppa , huvudrätten var Anka & efterrätten var en chokladmoussé med citrus och annat gott..

Allt flöt på i lugntakt & barnen hade lika trevligt som oss..

Idag sitter jag hemma hos Karin & Leon Benér i Bunn och bloggar lite av känslan 2015 ger mig..
Jag vet inte om det är vuxenpoäng att känna att man "flyter med" man känner inga hinder utan jag känner en ström jag har startat och vet att den tar mig mot mina mål. En annan sak jag har utvecklat mycket är konsten att lyssssssna på andra och lösa "problem", mottot att man stöter på dom problem man har kunskapen att lösa, och vad som än händer så är hälsan viktigast, har man hälsan i topp så kan man lösa och klara av allt! Så hälsan skålade jag för igår! 

Önskar er alla en bra start & kom ihåg att idag är det kapitell 1 av 365 :-) 

Kramar till er alla 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln