Bener24fit

Kläder & Hår

Nu när det är kallt och mysväder har jag påbörjat en behandling av mitt hår...stärka mitt hår inför våren & sommaren. Så jag har det mest upsatt och massor med med "leave in" inpackningar, jag har även en lite "dovare" nyans..allt sånt kan Ni köpa hos Fazli på hans salong FAZLI på Österlånggatan i Borås, besök hans hemsida Fazli.se för mer info om hans behandlingar..

Dagen började med en kaffe på Café Viskan med min väninna Michela Castellari läs hennes blogg här jag är helt beroende av deras nya egenrostade espresso...den doftar & smakar så gott! Rekomenderas!! 

Dagen började med en kaffe på Café Viskan, jag är helt beroende av deras nya egenrostade espresso...den doftar & smakar så gott! Rekomenderas!! 

 

Min fina T-shirt & kofta kommer båda från webshoppen Furia.se besök den om du inte har gjort det, jag kan minsann inte gå in där UTAN att köpa minst ett plagg ( och jag besöker den allt för ofta då dom ständigt har nyheter) klicka här så ser du..www.furia.se

Som sagt så älskar jag lite annorlunda kläder & jag kom över den här fina
hoodie´n från HAPPINESS som också finns på Furia.se älskar den fina leopardmönstret...ääääälskar den! 

Nu har vi sålt massor med medlemsavtal & kl 15 stänger vi City Wellness för lite vintersemester hos mina blivande svärföräldrar och vi är hemma igen på Söndag, det är en välbehövlig semester då dom bor i en helt fantastisk miljö så det blir att ta det lungt, njuta av tystnaden(!) och mycket utomhusaktiviteter med barnen..

Arena Fitness kommer ha öppet idag 15-18 för er som vill titta på lokalkerna och signa ett medlemsavtal.

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln