Bener24fit

God fortsättning..

Först vill jag önska alla mina läsare en riktigt god fortsättning på 2014 & det är hög tid att börja planera och ta tag i 2015..

Jag har redan gjort en ny "dreamboard" på händelser som ska hända, platser jag ska besöka, karriärmål & hälsomål..

Att Borås får ett av Sveriges största gym med allt inom hälsa, välmående, kost & träning är så häftigt! Att det riktar sig från unga till seniorer och är en plats för ALLA gör ju att mina hälsomål är ett faktum och det gäller även Er! 

Hela december finns vi på City Welllness och hjälper er (privat & företagskund) att teckna era medlemskap inför starten 1 mars, vi svarar på alla frågor och visar ritningar på anläggningen. Passa på att teckna ert avtal innan slutet av december för det här erbjudandet gäller månaden ut dvs 4 dagar till...

Jag kommer ansvara för att anläggningen har en positiv "anda" dvs att ALLA ska känna sig välkomna. Det kommer vara personligt och personalen finns där för att hjälpa dig nå dina mål. Allt från att bli piggare, gå ner eller upp i vikt, få träningsresultat eller om du bara vill "chilla" och hänga i en positiv & varm miljö.

Fast att det kommer bli ett STORT gym så ska det vara en familjär känsla, ett ställe du vill besöka varje dag för att du känner att "här känns allt bra" - känsla! 

SÅ vad väntar du på? Idag finns vi på City Wellness 10-15 och imorgon 12-15 ta dig hit så hjälper vi dig & dina vänner..
 

Hjärtligt välkomna
Kram
Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln