Bener24fit

Julgodis..

Senaste dagarna har varit fyllda med jobb men när det är så roligt somvi har det så är det pinsamt för att ens kalla det för jobb..

Tack alla som kommer till oss och tecknar medlemskap till Arena Fitness , ett av Sveriges största gym.. 
Så mycket nytt som kommer fylla dom lokalerna som Ni ser vi videon nedan..

På annandagen öppnar vi på City Wellness och Ni kan komma in och signa din exemplar! December ut kör vi 149kr/mån första 12 månaderna..

Så nog talat om "jobb" är det bara jag som inte funnit "julkänslan" kan det vara pga det milda vädret? Men tack vare facebook så har man sett ällas fina julgranar , julbak & julgodis..
 

Jag undrade lite vad skillnaden mellan julgodis & vanligt godis var och fick förklaringen att julgodis är godis man gör hemma, jag har många kulturer inom mig och jag har växt upp med "julgodis " som innebar att man köpte praktiskt taget av alla frukter som fanns på marknaden och gärna så exotiska som helst och detta åt man av under julen..så den traditionen går hemma hos oss ..

Jag menar inte att säga att min traduiotion är bättre än eran, utan jämför lite olika kulturer..
 

Jag vaknade tidigt idag..som alltid 04.30 satt och njöt av julkänslan som på något magiskt sätt ändå dök fram idag...dom här fina julgranskulorna har min väninna Pia gjort åt mig..

Nu har min familj vaknat och jag njuter abv värmen från brasan, kärleken från min familj och jag är såååååååååå tacksam för att få tillbringa julafton med hela Marcus familj & min familj samlade..

Jag önskar er alla en god jul och njut av julen..

Kram

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln