Bener24fit

3 dagar kvar..

Stort, välorganiserat, genomtänkt för att alla ska trivas, alla!
Det är vad Arena Fitness kommer stå för..


Kan du visualisera känslan att gå in på ett gym där just din hälsa & behov står i fokus! Att receptionisten hälsar på dig och ler och du känner dig välkommen? 
Där du inte behöver vara "känd" för att kännas igen och få ett trevligt bemötande & där personalen inte står med sina mobiler när du ska ställa en fråga? 
När du har glömt ditt kort ska du inte få en tröttsam "suck" av personalen utan ett leende att det händer dig också..

När du sen är på gymmet ska du kunna få hjälp med maskinerna så du tränar rätt & undviker skador och att du även kan få kunskap om det viktigaste..kosten och hur du får dom resultat du önskar allt från att bara träna för att bli pigg, hålla formen, ner i vikt eller bygga på dig dvs TRÄNINGS RESULTAT! 

Allt från gratis parkering till Spa kommer det att finnas på den här anläggningen!

Max antalet på medlemmar är nu satt till 5000st och vi kommer släppa 500st för endast 99kr/mån om 3 dagar MEN om vi får 1000 facebook medlemmar så släpper vi dom till helgen så gå in & gilla Arena Fitness på Facebook redan nu..
Klicka HÄR

Här beskriver ägaren konceptet: 
Inom kort öppnar en av Östergötlands största friskvårdsaktör en ny friskvårdsanläggning i Borås den blir en av Sveriges största och modernaste anläggning och är på hela 3400 kvm fördelat på tre våningar i den anrika och centralt belägna fastigheten Spinneriet (fd textilmuseet). Vi erbjuder här en fantastisk miljö med ljusa och mycket generösa ytor där vi valt absolut det senaste i utrustningsväg från en av världens största maskinleverantörer. Anläggningen är anpassad på ett sådant sätt att den tilltalar alla kunder, anläggningen är uppdelad i olika rum och sektioner där vi valt utrustning som passar allt från nybörjare till mer erfarna kunder. Ett av dessa rum är på hela 2000 kvm öppen yta med drygt 4 m i takhöjd.

Vi erbjuder ett mycket brett utbud av gruppträningsklasser allt från de mer traditionella klasserna till klasser i cirkelform på styrkemaskiner som i mer funktionell form. 

I anslutning till entré erbjuder vi ett café där vi serverar fika och lite enklare maträtter här kan man koppla av med sina vänner oavsett om man vill träna eller inte.

 Vi erbjuder även fri parkering alldeles i anslutning till anläggningen.
Vår affärsidé är att Arena Fitness ska vara den ledande friskvårdsanläggningen i Borås som erbjuder och utvecklar tjänster som på bästa sätt möter de höga förväntningar och krav som våra kunder har.

Genom att erbjuda friskvård med högsta möjliga kompetens och servicegrad i form av tjänster som styrketräning, konditionsträning, gruppträning, cirkelträning, klättervägg, personlig träning m.m. i en utpräglad entreprenörsanda i en av Borås bästa och största lokaler ska Arena Fitness vara det självklara valet för alla människor från 15 år och uppåt, privat som företag.

Arena Fitness behöver även Borås bästa personal och Ni får gärna skicka er jobbansökan & mailadress finns på facebook sidan så gå in där..

Det kommer finnas allt inom träning & vikter i massor , träningspass, spinning etc etc you name it!! ALLT ! 

Kramar från mig 

Tania


 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln