Bener24fit

Helrenovering

Helgen har varit magisk, vi har varit hos Marcus föräldrar och Karin ( Marcus mamma) har verkligen tagit hand om oss och det är så skönt att bara vara...och umgås och framförallt ladda batterierna. 

Nu hemma i fina Borås så var det dags för en yttre "helrenovering" som vi skämtsamt kallar det, en gång i månaden fixar jag mina naglar och det gör jag hos fina Jeanette Lange på Salong Hair Corner henne når Ni på 0705334121

Det var så roligt där idag då Jag, Jeanette & Anna har så lätt för att prata & skratta så vi underhåller lätt varandra..Jag valde faded fransk manikyr idag :-)

Här är en bild på mitt mellanmål när jag fixade naglarna och det var inte det bästa valet då det blev väldigt torrt bara att äta tonfisk så här :-) det gick åt mycket vatten kan jag erkänna för att få ner det 

Att ha tagit en Herbalife mellanmålsbar hade varit såååååå mycket enklare men ack ack ack jag är inte känd för mina "smarta" val..alltid :-) 

På tal om att vara "känd " detta fick jag vara med om idag...

 sen hade jag många intressanta möten för att sen gå in till Forogh på Chic Lady och shoppa det bästa sminket som finns nämligen CAILYN , Chic Lady är bland dom få som har det i Sverige och som jag sa till ägarinnan Forogh att man går in till henne som en groda och går ut som en prinsessa efter lite tips & trix med hennes fantastiska make Up produkter! 

Ett tips är att gå dit & handla det bästa för er vardags & fest make up feller köp ett presentkort där för det uppskattas garanterat av den som får den..

Kramar från mig!! 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln