Bener24fit

Mellanmålstips

Visste Ni att många brister i sin kosthållning pga dom hoppar över sina mellanmål? För att dom inte vet vad dom ska äta? Och en frukt är inget mellanmål men man kan ta en frukt TILL mellanmålet som kan vara något av det jag tipsar om i dagens blogginlägg..

Idag ska jag dela med mig några bra laktosfria alternativ tillmellanmål, för det är lätt att folk snöar in sig på kvarg & keso och det kan bli lite för mycket av den varan då det oftast finns lätt tillhands och man bara strör på lite bär & frön & hipps vipps har man ett bra mellanmål.

Jag brukar äta allt från Rökt kalkon, Bresola, tonfisk, makrill , sardeller och chiapudding till mellanmål & plan B har jag Herbalifes gudomligt goda mellanmålsbars.

Igår var jag och handlade lite mer av dom vanligaste mellanmålen vi äter i vårt hishåll, tonfisk, makrill & sardeller och detta har vi fullt av på kontoret & hemmet då dom inte behöver vara i kylskåpet blir dom enkla att ta fram öppna & äta. 
 

Ett annat supergott mellanmål är chiapudding, jag tar en msk chiafrön och blandar det med en dl soyadryck, mandelmjölk, cocosmjölk  eller vilken annan dryck dyu vill.. låt det svälla en stund , jag förbereder dessa alltid på kvällen och har dom redo ( jag använder glasburkar & häller på lite bär och frukt) 

Man kan även krydda sin chiapudding med den här goda wellness kryddan som innehåller gurkmejja, kardemumma & kanel...

Ett annat enkelt mellanmål är lite bresola som jag köper på delibutiken Cassisse i centrala Borås.

Har du en City Wellness coach som gör ett kostnadsfritt matschema åt dig så kommer du få exakt hur mycket du ska äta av vad till mellanmål :-) titta vilka vackra brandade sängkläder vi fick av City Wellness teammedlemmarna som julklapp:-) visst är dom fina? Specialbroderade bara för oss, man känner ju sig lyckligt lottad 

Ett annat supermellanmål är Herbalifes proteindrinkmix som man bara blandar i iskallt vatten och shakar & det har blivit lite av min nattshake...som jag tar precis innan läggdags..

Idag vaknade jag upp i vackra Bunn hos Marcus familj som bor så vackert såååå vackert så det är bara att njuta av ledigheten..

Kramar från mig & önskar er alla en trevlig lucia! 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln