Bener24fit

Föräldrar& Baby tid

Igår var det föräldrar & barnträning igen, många tror att det bara är mammor med på våra Barnvagnsrace men inte alls! Vi har några pappor som är med och det har gjort att Marcus är med på alla pass för det är faktiskt sjukt roligt sätt att träna på när ens barn får vara med och är en del av träningen, jag älskar att ge all energi jag har på dom här passen!  

Jag älskar att vara runt mina barn hela tiden dom två "stora" går i skolan & Adelle tar jag med på "jobbet" och jag är tacksam för alla mysiga ögonblick man får spara i minnesbanken..barn gör inte som vi säger utan som vi gör :) 

Idag var vi på en lugnare aktivitet nämligen AAOOII babyteater :-) på Kulturhuset här i Borås. 

Härligt när jag & Marcus kan vara tillsammans med Adelle så mycket, han vill inte missa något! :-) 

Ni har väl inte missat att du redan nu kan anmäla dig till Januaris uppstart av Barnvagnsrace´t och det kan du enkelt göra HÄR


Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln