Bener24fit

Tips för framgång..

Just nu så rinner dagarna iväg, och jag skulle vilja klona mig för att hinna göra allt jag vill göra och en av dom är coacha så många som vill ha min cochning och det går alltid som prio ett! Jag vaknar numera kl 04.30 för att hinna sitta med alla mail och kostscheman till kl 05.15 när jag ger mig ut på en stärkande Powerwalk och tre dagar i veckan kan du hänge med ut på den Läs mer HÄR

När jag kommer hem har jag en helig timma med barnen som vaknar och frukost och just nu tittar vi med spänning på julkalendern och bara myser och tar det lungt..det är sååååå viktigt. Efter det sitter jag med ännu fler mail och uppdateringar samt UPPFÖLJNINGAR, det är viktigt för mig att varje kund känner sig speciell & jag skickar inte ut några massmail utan det är "kunden & jag" känsla och jag fäster mig vid dom och det slutar till 99,9% att dom blir en del av mitt team. 

Och mitt team är det bästa jag vet, så rörd som dom fick mig att bli i lördags..ja den känslan kommer jag leva länge på.. Så här mycket älskar jag dom..klicka på bilden så ser Ni vad jag skrev..

Året 2014 har varit magiskt, jag & Marcus har fått åka runt till olika Herbalife Success Training Seminars för att berätta hur vi och vårt team når framgång...

Det unika i vårt team är att vi inte är EGOISTER, CASH är inte allt om inte alla tjänar på det. Jag skulle hur enkelt som helst samla alla kunder under mig men min prio ett är att ALLA tjänar pengar på att vara i mitt team. Jag lär var och en exakt hur dom ska ta fram det lilla extra som gör dom unika.

Vi är inga PT's som piskar våra kunder, vi City Wellness hälsocoacher har alla gjort en resa ant för att få mer energi, gå ner i vikt, gå upp i vikt eller få bättre träningsresultat. Många av oss är fortfarande på g under sin resa medan dom coachar andra och vad är bättre att bli coachad av en PT som kanske aldrig varit fet? Eller en som gjort din resa / gör din resa och kan relatera till alla dina cravings, dippar och när du bara vill ge upp kan din coach säga "du, exakt så kände jag förra veckan men då gjorde jag si eller så!"  en sån fantastisk coach är bla Tony "Caveman" Källander som gör sin resa och har rasat i vikt och är en helt fantastisk coach som man kan relatera till..

Jag ger mitt team ALLT och jag har lite hemligheter om hur man bygger ett fantastiskt team och visst inspirrerar jag andra Herbalifeare mer än gärna men MITT team får guldkornen...och bara mitt team får reda på punkt 2 :-) 

Känner du någon i vårt team? Kontakta den personen så du blir bjuden till våra online utbildningar, skolor & presentationer..

Vill du vara med i ett härligt & positivt team där vi inte har "ledare" utan endast kollegor? Skicka oss ett mail HÄR
 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln