Bener24fit

3års dag tillsammans...

Idag för tre år sedan träffades jag & Marcus första gången, så idag är vår tre årsdag :-) 

Tror Ni han kom ihåg det? Nej då! Så jag tänkte att jag skämmer bort mig själv istället & med Marcus pengar som straff :-) 

Så jag gick in på The Little Showroom & Furia.se och handlade lite julklappar till mig själv i förebyggande syfte då jag 2 år i rad har fått en "post it" lapp av Marcus i julklapp för att han inte "hinner" gå iväg och köpa något..

 

Det blev massor med presenter till mig själv :-) Marcus kommer flyga i taket tänkte jag när jag kom ut från butiken, men sen kände jag att jag var värd det :-) 

Han mötte upp mig för en lunch på Café Viskan och han bara skrattade åt mig för han trodde först att det bara var fejk på Instagram för att skrämma honom :-) no no no det var på riktigt! Så nu får han skylla sig själv..tror han ALDRIG mer kommer glömma den 5e December igen :-) 

Kramar från en nöjd tjej..

;-)

Tania


 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln