Bener24fit

Vi gör träningen rolig!

Ni kanske har märkt att jag älskar att le & skratta väldigt mycket & vet Ni varför jag gör det? För att allt blir lättare då, man kan inte tänka negativt när man ler och att tänka positivt gör livet och vardagen sååååååå MYCKET enklare så att le & skratta är en viktig del av mina träningspass. 

Igår var det Barnvagnsrace igen, vi använder oss inte så mycket av barnvagnar som tanken var från början utan just nu kör vi grymt rolig träning inomhus i Borås. Vi är på en crossfit box där vi hyr in oss och kör järnet! Och vilka mammor & pappor vi har, här är ett klipp vi tog igår..

På måndag har vi nästa infoträff om kommande omgångs 4 veckors gratis träning med oss i Borås, det innebär att du får en egen coach som ser till att du är informerad om hur du bäst får resultat, svarar på alla frågor & då dom har gjort resan själva vet dom exakt vad du som nybliven mamma går igenom under din resa tillbaka till den hälsosamma kroppen. 
 

Vi tränar med eller utan vikter och ibland får barnen vara med om dom vill :) vi gör det kul helt enkelt! Vi tränar inte direkt för att tävla i luciapokalen nästa år ;) utan för att få in motionen i en hälsosam livsstil och framför allt ha kul med våra barn som springer/kryper runt medan vi tränar.

Var 4e vecka scannar vi & mäter alla för att se att dom får bra resultat, för detta är TRÄNING med RESULTAT och mitt koncept är att du ska få resultat och gör får du inte det så berättar jag eller din coach för dig i en behovsanalys exakt var det brister i din kost för att du ska få infon rätt...

Vi rekomenderar inga "DIETER" man får ej svälta sig till viktminskning utan vi promotar bra & närinsrik kost..om någon känner att det är en "vikthets" så får dom tyvärr gå till en mammagrupp där dom kan sitta och äta sina bullar & dricka latte men här hos mig är det träning med resultat, vi äter rätt, tänker positivt & har j-vligt kul ihop!! 

Jag är emot all vuxen mobbing om jag ser någon "gadda" ihop sig och får någon att känna sig obekväm så får dom tydligt höra mina åsikter och se vägen ut TYDLIGT! Det gäller i alla våra Barnvagsrace grupper.

Så om Ni vill ha en rolig & positiv oas för nyblivna föräldrar mammor som pappor är Ni mer än välkomna till oss på City Wellness Barnvagnsrace! LÄs mer & anmäl dig via länken HÄR
 

Är Ni intresserade av mer info än den vi har på Barnvagnsrace sidan fyll i ett formulär här nedan så kontaktar vi dig via sms ( så vi inte väcker något barn ) 

Hoppas vi ses på måndag på City Wellness för mer info, bamse kramar från mig!! 
 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln