Bener24fit

Visa magen syndrome...

Igår avlöste möterna varandra & på fredagar brukar jag "sluta" tidigt så jag kan förbereda helgen med familjen, så vi gick ner på stan till Cassise för att köpa vår favorit Bresola som är perfekt som mellanmål..

Det är stans mest unika butik med så mycket roligt att köpa in och det märks att varorna är utvalda med en tanke, Oljor, choklad, oliver, fröknäcke, ost & anti pasti :) 

Det blev liiiiiite ( läs mycket) annat gott utöver Bresolan som vi fick med oss hem :) men dom har ju så kunnig personal & service så man vill köpa med sig halva butiken för man får så mycket bra info om allt man frågar, typ till vilken typ av vin osten passar till osv..

Men när jag stog där så pratade vi lite Herbalife och då kom vi in på min Instagram & frågade om jag har så platt mage så jag lyfte på tröjan och visade :-) 
Ha ha ha dom andra kunderna måste tro att jag är galen men jag vände mig om och bad Marcus visa sin mage också..kvinnan nickade och sa ja tydligen funkar det! 
Hon sa att hon har fött tre barn och undrade om hon kunde få resultat & jag sa då som det var..jag har också fött tre barn..

När man är en produkt av produkten så kan ingen tvivla på OM dom fungerar...för jag är en livslevande produktanvändare :-) jag är både pigg, håller min vikt & har träningsresultat ! 
 

När jag kom tillbaka var det lite telefonmöten med mina kollegor utomlands då vi planerar en stor utbildning där jag & Marcus är inbjudna till..så det var bara att hälla upp örtdryck i muggen för att bli piggare :) och prata på..prata prata & prata! 

Idag är det Success Training Seminar i Göteborg & vi är många från teamet som åker för att utbilda & utbildas ..

Önskar Er alla en härlig dag! 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln