Bener24fit

Debatten om maten..

Ja men då kom ju dagen då jag skulle få träffa någon av dom ansvariga för barnens skolmat och radion var närvarande för att sända allt LIVE , jag skrev ut listan ( men vi samlar fortfarande på namn så klicka gröna länken och bidra med din röst ) 

Jag träffade Kenneth & Sveriges Radio p€ Sjuhärad  på Engelbrektskolans matsal och idag serverade dom Falukorv med stuvade makaroner..

 

Kenneth var inte den som skrev mailet som gick ut till alla föräldrar...

I början av "debatten" berättade Kenneth lite mer från skolans synvinkel 

Det blev en riktig debatt & den kan du höra här på Sveriges Radios hemsida klicka på länken nedan för att komma in direkt på rätt tid av sändingen lyssna gärna på hela, dom spelar 2 låtar under debatten..

Vi hann inte med allt men Kenneth var tyvärr inte den personen som kunde göra några större förändringar men jag märkte att hann brann för näring i kosten, ibland tänker man rätt men det blir fel. Jag fick gå en rundvandring i matsalen och träffade på mina barns som hade lunch :-) och vi tog ett kort med alla namn som ska vidare till rektorn som jag personligen vill träffa för att nästa års budget med maten ska förvaltas väl. . 

När jag skulle hämta mina barn på skolan på eftermiddagen så hade hon gjort en liten lapp med ett medelande på och jag blev så rörd! 

Jag gör inte bara detta för mina barn utan för att alla barn ska få sin rätt enligt lagen som gick igenom 1 Juli 2011 att skolmaten ska vara NÄRINGSRIK! 
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln