Bener24fit

En protest som uppmärksammas

Igår skrev Borås Tidning om min protest om nerskärningar i skolmaten, jag tycker det är ofattbart att dom ska skära ner så mycket . Om barnen just nu har 11 olika grönsaks alternativ att välja mellan på salladsbordet hur kan man du skära bort ca 90% på en gång, jag hade förstått om det bara varit från 11 till 8 men så mycket?! Jag vill veta vad budgetten är och vad dom räknar med att dra ner? Hur mycket & på vad? Vad är billiga råvaror? Blir det mer pasta eller rotfrukter? Blir det billigare & sämre kött också? Ser dom över kvalité eller går dom bara efter priset? 
 

Är det inte bättre att skapa en god matvana hos barn istället för en "billig" version, hur lockande är ett salladsbord på morötter & vitkål? Var är näringen från färgglada grönsaker? Tänker dom inte på att dom skapar en vana hos barn, klart att dom äldre barnen går till en korvkiosk och köper snabbmat istället för den äckliga skolomaten om dom inte gör den god? Och med god menar jag inte att den är dränkt i en gräddsås! 
 

Igår hade vi planerat en liten dagstur till Marcus föräldrar i Bunn för att hälsa på nya familjemedlemmen Tintin en liten Svart Border Terrier som är 8veckor gammal så vi köpte med lite gåvor varav denna fina namnbricka på Borås Zoo affär

Det var en härlig solig vinter dag och jag bokstavligt ÄLSKAR den här årstiden, kall frisk luft som känns så ren! 
 

Vi hade en helt underbar dag i Bunn, Gränna ! Visst är Tintin gudomligt söt! 

När vi väl kom hem var klockan läggdags och jag tog min nattshake för läggdags..

Den magiska nattshaken ‪Herbalife‬ ‪‎proteindrinkmix‬! Kombinerar man den med ett matschema skapad för just DINA mål kan denna faktiskt skapa magi med dina resultat! 

Produkterna är inte magiska och vet inte vilka resultat du vill ha men äter du dom med ett schema gjord av en bra coach (City Wellness/ coachMEonline Coach) så kan jag garantera dig produktresultat & 100% support! 

Vill du bli coachad av mig online, kostnadsfritt? Kontakta mig via mail på info@citywellness.se eller besök www.coachMEonline.se och läser hur jag coachar mina kunder till fantastiska resultat !

Annars kan du bara fylla i formuläret nedan och jag väljer ut 3 till som jag coachar gratis för bättre produktresultat.. Jag hör av mig inom 24h ! 
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln