Bener24fit

Mina aktiviteter

Jag gör mitt jobb roligare än roligast och jag anpassar det efter mig & mina intressen..
Här kommer två lyckade exempel Barnvagnsrace & Powerwalks, när jag visste att jag var gravid med Adelle planerade jag att komma iform snabbt men på ett bra sätt men jag ville även träffa nya mammor så man hade någon att prata om bebisar med så jag skapade Barnvagnsrace som snabbt blev en succé, läs mer här och vi kommer starta upp i 3 nya städer under november vill du vara en av dom som startar det med oss fyll gärna i formuläret längs ner i blogginlägget.
Idag hade vi så här roligt! 

Mamma coachen Louise Berilsson körde passet och det var grrrrrymt bra!! Vi tränade verkligen hela kroppen & det som är extra bra är att barnen är välkomna att vara med :-) dom kryper runt eller så är dom våra "vikter" i olika övningar..

Ett annat konsept vi i Citywellness team har startat är POWERWALKS och det är enkelt vi samlas på stora torget vid kl 06.00 och kör ett POWERWALK med några övningar under rundan, denna vecka kör vi endast provrundor så vi hinner göra allt på 45min från start till slut och så här har det sett ut senaste två dagarna..

Vi körde utfall uppför en backe...

Och när vi var tillbaka på Stora Torget körde vi några HIIT övningar och folk log glatt när dom paserade oss på väg mot jobbet

POWERWALKS boostar förbränningen INNAN frukostshaken som man då tar efter POWERWALKS passet, när jag vaknar tar jag Herbalifes Örtdryck med Aloe & tar med mig en dos på promenaden.. Vi startar 4veckors resultatomgång på måndag kl 06.00 

Efter Powerwalken och före barnvagnsrace´t hann vi med ett besök på mitt favoritcafé Café Viskan & jag fick bekräftat att dom härmed kommer ha hälsosammre kolhydrater som alternativ till sin nya meny och jag blev såååå glad, för rätt mängd & rätt typ av kolhydrater kan göra susen för din förbränning så om du har fastat i din viktnedgång eller träningsresultat se över kolhydraterna och kan du inte sånt själv så kontakta mig ! 
 

Vill du starta ett Barnvagnsrace eller POWERWALKS i din stad & vill bli utbildad kostnadsfritt av mig via onlineutbildningen som startar nästa vecka fyll i kontaktformuläret så hör jag av mig inom 24h 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln