Bener24fit

Recept på mjuk Pepparkaka

Helgen har varit magisk, som alltid med min fina familj..eftersom vi ofta är på utbildningar på helger så är dom helgerna med barnen guld värda! Och en bild säger mer än tusen ord så här kommer en....

På måndag den 24e nov startar vi en ny aktivitet för att göra Borås till Sveriges hälsosammaste stad nämligen Citywellness POWERWALKS, konseptet går ut på att vi tillsammans powerwalkar i 40 minuter tidigt på morgonen & nu när det är mörkt och tråkigt ute så är det alltid kul med lite sällskap. 
Vi kommer starat 06.00 från Stora Torget i Borås och ALLA är välkomna och naturligtvis är det gratis! Vi kommer köra i två grupper en HURTIG /SNABB och en SKÖN/LÅNGSAM men vi startar samtidigt och avslutar samtidigt, den första gruppen kommer köra 3 stationer med HIIT träning (högintensiv intervallträning) så den andra gruppen hinner ifatt. 
Det ska passa ung som gammal! 

Vi kommer köra Måndagar, Onsdagar,Fredagar 06.00 
Alla deltagare ska få en egen coach som står för att den får en  gratis behovsanalys & scanning första veckan & var 4e vecka för att se sina resultat av träningen! 

Idag gick jag & Anna ett provpass & vi kommer gå den hela veckan så vill du hänga på redan nu så möt oss på Stora Torget kl 06.00 imorgon bitti..

Vi gick 5,5km och vi avslutade rundan med en god frukost ihop på centret innan jag skulle åka till Ullared med Marcus & Cajsa

På väg dit bjöd Cajsa på det godaste mellanmålet just nu ! Mjuk äppelkaka gjord på Herbalife F1, så den är närings & proteinrik och bara så perfekt! 

Mjuk Pepparkaka
4 ägg
5 msk vanilj F1
2 tsk bakpulver
1 banan 
1 msk rapsolja
1  1/2 tsk ingefära 
1  1/2 tsk kardemumma
Blanda allt till en smet och häll i en form strö över kanel och ställ i ugnen 30min i 175grader!

Självklart var jag tvungen att apa mig lite på facebook så här kommer en liten filmsnutt från bilen..Ni hittar en snutt på min instagram 

Nu blir det dags att följa upp lite onlinekunder innan kvällens WLC startar..

Kramar från mig..

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln