Bener24fit

CoachMEonline

Senaste dagarna har varit fullbokade med möten med mina kollegor om kommande 3 månadsplanen med utbildningar, events & mål! Det är så viktigt att ha uppdaterade mål så man vet var man är på väg. 
Du sätter dig väl inte i bilen och bara kör runt utan ett mål vart du ska? Samma sätt är det med allt i livet, vad är dina hälsomål, businessmål & drömmål? Och detta har jag gjort senaste dagarna och fler kommer nästa vecka..

Jag hade själv ett sånt möte med mina uplines i Herbalife Karin & Leon Benér som varade i över 6 timmar, jag har stora mål & det kräver långa planeringsmöten och det avslutades med en ordentlig BOOST med nya idéer som Ni får ta del av förhoppningsvis nästa helg då jag "släpper" dom idéerna som förverkligas i början av sista veckan i november! 

Jag har även senaste dagarna betat av intresset av min coaching online! Mailen rasslar in och jag svarar & svarar och jag älskar när man bygger upp en relation med någon man aldrig träffat...och det är så mycket positivitet. 

Så när jag skulle lägga mig igår hade jag bara 79 mail att svara på..:-) det går framåt :-) 

Idag blir det tid med barnen & mycket pyssel inför jul !

 

Vilken tur att man kan jobba hemifrån med Herbalife :-) förresten jag söker fler coacher och är du intresserad att lära dig mer om hälsa & vilja jobba med mig online så kommer jag snart köra igång en utbildning online och är du intresserad så har jag öppnat upp 10 platser och först till kvarn gäller anmäl ditt intresse för mer info här nedan..jag hör av mig om plats inom 24h 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln