Bener24fit

Min Coachning..

Många som känner mig vet att jag ALLTID har mobilen i handen...ALLTID..men det är inte så att jag spelar "candy Crush" utan jag coachar mina kunder och det är tillomed roligare än Candy Crush! 

Tillomed nu när vi var på Herbalife´s 20 års jubileum var mina ögon nästan mer på mobilen än på scenen..& här är några av bildbevisen som min President Team upline Cathrin Pethrus tog mig :-) 

Även under middagen så fastnade jag på bild när jag jobbade..

Då är frågan..vad jobbar jag med? Jo jag coachar kunder online, vi har kontakt hela tiden ( om kunden så önskar) och dom skickar mig en bild på allt dom äter..och jag har en av mina kollegor, Jeanette Lange, ni vet hon som gör mina fina naglar  som jag även coachar och bilderna kan se ut så här.. ( nu har jag bett om lov att få visa dom) hon är alltså helt tokig på att göra alla bilder så roliga så varje gång mobilen plingar..vilket den gör HEEEEEEELA tiden så ser jag frameomot att se vad hon eller mina andra ca 35-40 online kunder har skickat för bild..

Här är en potpuri av bilder som Jeanette har skickat mig senaste veckan ...
( hon äter inte BARA shakes & bars men det är med dom hon kan busa med bilderna, blir svårt att balansera en tallrik på huvudet liksom) 

Vill du också coachas kostnadsfritt av mig eller mina kollegor ONLINE? Besök www.coachMEonline.se för mer info..


Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln