Bener24fit

Herbalife Sverige 20års jubileum

Wow..nu har man kommit hem från ett fantastiskt, obeskrivligt och minst sagt magiskt Herbalife event i Malmö! (vilket annat event kan man beskriva så?!) 

Jag hade med mig 54st av City Wellness Team dit och totalt var det 900+ som var där från Sverige & danmark för att fira att Herbalife fyller 20 år i Sverige, vilken grej! WOW!

Hela 10st av teamet hade kvalificerat sig att sitta på VIP borden :-) det var såååå lyxigt! 

Här är en del av oss då vi fick ta bilder lite hipps vipps utan riktig tidsplanering så kom inte alla med tyvärr men i blogginlägget kommer Ni få se mer av alla..

Anyway, helgen började med att samla hela teamet och dela ut gåvor till dom & lotter på ännu finare gåvor som skulle lottas ut på festen..den här fina mössan är väl genomtänkt och alla i teamet som var med kan & har just gjort en viktresa så det trycket var ju klockrent! Så dom sociala mediorna fick en chockvåg av selfies med vårt medelande.."vill du gå ner i vikt fråga mig hur"

Sen var det lite utbildning & recognition av folk som har klättrat i marknadsplanen och Marcus Benér höll i det passet med en annan Herbalife kollega,

Under pauserna passade alla på att ta bilder framför den gröna väggen som Ni säkert också har sett på instagram & facebook senaste dagarna 

På kvällen var det dags för fest & jag hade på mig en svart klänning och som var uppgraderad med ett lyxigt tryck i silverglitter. Jag fick frågan hur jag gjorde men efter att ha jobbat med just festklänningar i 15år så har jag några trix och trådar att dra i inom klädbranchen :-) 

Vi som hade kvalificerat oss till VIP hade en champange mingel före middagen

Festen var igång långt innan vi ens kom till festen..men är det något vårt team kan så är det att ha kul!! 

Marcus pappa Leon delade ut priserna för dom som vann på City Wellness lottodragning :-) 

Vilket gäng vi är vi har det GALET kul ihop...det var MYCKET god mat, en trerätters middag och underhållning av livemusik!

Festen var ett faktum....

När taylor Swift låten Shake it Off var i högtalarna ja då kunde vi verkligen inte sitta still, att dansa på dansgolvet var inte nog så stolarna fick duga :-) och vi hade många danstalanger i teamet ! 

Vi var med och stängde lokalen kan jag säga..:-) nästa morgon var vi åter samlade för ännu mer utbildning & jag kan lätt säga att vi har ett DREAM TEAM!! 

Är du också sugen att vara en del av oss, vi behöver fler coacher och på onsdag kl 18 har vi en info om hur vi jobbar på City Wellness så skicka ditt intresse här nedan (om du ej kan närvara på onsdag så bokar vi in en tid som passar dig) känner du en City Wellness coach så skriv dennes namn i medelandet så kontaktar den coachen dig med mer info, känner du ingen av oss men vill veta mer så är du mer än välkommen.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln