Bener24fit

Mina morgonrutiner

Jag vaknar 05 och börjar allltid dagen med att läsa något som kommer lyfta mina tankar och känslor tillden positiva nivån jag vill ligga på. 

Jag gör det inte för att vara en glad och "positiv" tjej jag gör det för jag mår bra inombords, får ett slags lyckorus av det och det gör att det syns på utsidan eller vad tycker Ni ? :-) 

Så som jag är noga med vad jag stoppar i min kropp så är jag ännu mer nogrann av vad som påverkar mina tankar..

Det var en mycket klok man som en gång sa till mig " Du kan inte hindra dom negativa fåglarna att kretsa runt ditt huvud men du kan hindra dom från att bygga sina bon i det" Och så är det faktiskt eller hur..tänk efter hur mycket låter du dig påverkas av andras negativa energier? 

Jag har lärt mig konsten att "stänga av" så fort någon negativ kommer nära eller försöker påverka mig på något sätt, jag stänger av och går ifrån direkt på sekunden. För det finns inget i världen som smittar som negativ energi...så umgås med människor som sprider magisk positiv energi och det kommer jag göra den här helgen då jag har med mig över 40 st av mina City Welness medlemmar hit tillMalmö på Herbalifes 20års jubileum & många av oss kom redan igår och när jag umgås med dessa människor strålar verkligen mitt hjärta...

Vi hade en underbar kväll med många skratt och jag är verkligen tacksam för att vara en sån lycklig lottad tjej att jobba med såå många människor. 

Som min väninna Lotta som är en bland dom första i City Wellness team som har varit med påmånga av utbildningarna med mig och vi har rest till olika länder ihop och jag bara älskar denna kvinna,när vi kom fram till att det är så häftigt att vi är så många när andra arbetsplatser skär ner varje år och dom blir färre & färre så blir vi fler & fler för varje månad...fattar Ni vad häftigt det är!! 

Så nyss när jag vaknade tog jag min Herbalife Aloe Mango i vatten som varje morgon och läste lite & när alla skriver dagbok om hur deras dag har varit skriver jag en dagbok om hur min dag ska bli...det är en visualiseringsbok! 
 

Gör du så så kommer ditt liv garanterat bli som mitt ..Magiskt 

Nu ska jag göra iordning mig för en heldag väntar med mina godingar & den här utbildningen är once in a lifetime upplevelse och jag ska ta in varje sekund av den..

Kramar från mig

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln