Bener24fit

Bambi på Barnvagnsrace

Igår var jag hos fina Sarah på Svenska Skönhetsskolan för att få mina fransar iordningfixade, det blev volymfransar och det är så skönt att slippa måla fransarna för att få "the look" varje morgon och speciellt om man tränar en del så vill man ha allt enkelt & smidigt..

Så imorse när jag skulle åka tidigt mot Falkenberg & första passet av Barnvagnsrace´t tjänade jag minst en kvart på att slippa fixa till ögonen...kände mig lite som bambi med mina fransar..love them! tack Sarah!

Vi var många pigga mammor & pappor som körde race´t, måste säga att det var ett grymt gäng, så glada & positiva och roliga! Tiden bara rann iväg och trots en isande kyla körde dom på 110%! Vilket gäng!
 

Min Barnvagnsrace Coach Julia var med i tidningen i Falkenberg så hon har blivit en riktig lokalkändis över en natt :-) 

Om du är sugen på att starta ett City Wellness Barnvagnsrace i din stad så kontakta mig eller din City Wellness coach för mer info och jag kommer hjälpa dig starta upp det.. 
(Observera att Barnvagnsrace är ett reg.varumärke och all otillåten användning & kopiering kommer bestridas juridiskt) 

loading...

På måndag kör vi en ny omgång Barnvagnsrace i Borås med infoträff på City Wellness, Skolgatan 27 kl 10.00

Vill du hänga på i Falkenberg så kontakta mig eller Julia fyll i dina uppgifter & klicka på skicka så kontaktar vi dig asap !

Hjärtligt välkomna alla mammor & pappor! 

Kram 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln